INVESTORS CLICK HERE

Εγγραφείτε στη λίστα των νέων μας
Για να είστε πάντα ενημερωμένοι γύρω από τον κόσμο του αυτοκινήτου!
Αποστολή

Welcome to Sfakianakis WEBSITE

Only the following section is available in English: investor relationship

Προσφορές Renault

Νέο Renault Clio

Νέο Renault Clio

Ακόμα πιο δυναμικό, ακόμα πιο ολοκληρωμένο,ακόμα πιο προσιτό, από 10.990€

Διαβάστε περισσότερα
Νέο Renault Clio

Έχοντας κερδίσει ειδικούς και κοινό χάρη στον δυναμικό σχεδιασμό του, την πρακτικότητα, την οικονομία, αλλά και την οδική συμπεριφορά που συνδυάζει ιδανικά την άνεση και την ασφάλεια με τον σπορ χαρακτήρα, το Renault Clio παρουσιάζεται ακόμα πιο ολοκληρωμένο, έχοντας εφοδιαστεί με συστήματα και κινητήρες που χρησιμοποιούν τεχνολογία αιχμής. Παράλληλα χάρη σε ένα νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα η απόκτηση των νέων Renault Clio και Clio Sport Tourer είναι πιο προσιτή από ποτέ.

Το νέο Renault CLIO ήρθε για να σας κατακτήσει, με φώτα τεχνολογίας Full Led Pure Vision, κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα Αυτόματου Παρκαρίσματος και αναβαθμισμένο εσωτερικό υψηλής αισθητικής. Επιλέξτε το με τον 1.2 TCe 120hp, τον πιο ισχυρό κινητήρα βενζίνης στην κατηγορία του και με δυνατότητα αυτόματου κιβωτίου EDC, ή με τον νέο κινητήρα diesel 1.5 dCi 110hp χωρίς τέλη κυκλοφορίας, και απολαύστε κάθε σας μετακίνηση άνετα και οικονομικά.

Νέο Renault CLIO. Κάντε το δικό σας και με 5 χρόνια Εργοστασιακή Εγγύηση Renault.


Αποκτήστε το σήμερα Renault Σφακιανάκης:

από 10.990€ για το 1.2 16v 75hp με κινητήρα βενζίνης


Ισχύει για αυτοκίνητα που θα τιμολογηθούν έως 31/03/2017


Πάρτε Προσφορά Δείτε τα καταστήματα
Νέο Renault Megane

Νέο Renault Megane

Η τεχνολογία του συναρπάζει

Διαβάστε περισσότερα
Νέο Renault Megane

Με σχεδιασμό που αποπνέει δυναμισμό και συναίσθημα, το νέο Renault MEGANE ακτινοβολεί. Οι αρμονικές αναλογίες του και η σπορ αλλά κομψή γραμμή του σας προ(σ)καλούν να το οδηγήσετε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Εφοδιάσαμε το νέο Renault MEGANE με μια πλήρη σειρά κινητήρων. Οι μηχανικοί μας τους σχεδίασαν επενδύοντας όλη τους την τεχνογνωσία και τις πιο εξελιγμένες τεχνολογίες της Renault: Stop & Start, Energy Smart Management, μείωση των τριβών… Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 2 κινητήρες βενζίνης και 4 κινητήρες πετρελαίου, μεταξύ των οποίων ορισμένοι διαθέτουν αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη EDC. 

Η δοκιμή πρόσκρουσης EURONCAP αξιολογεί την ασφάλεια των οχημάτων σε 4 κατηγορίες, μεταξύ των οποίων στην προστασία των παιδιών, των ενηλίκων και των πεζών, αλλά και στις τεχνολογίες υποβοήθησης της οδήγησης. Πρόκειται για τη δοκιμή αναφοράς για όλη την Ευρώπη στην οποία το νέο Renault MEGANE απέσπασε τη μέγιστη βαθμολογία των 5*. Για να γίνουν οι μετακινήσεις σας ακόμη πιο ασφαλείς, οι μηχανικοί μας φρόντισαν να το εξοπλίσουν με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες στον τομέα της ασφάλειας. Χάρη στον υψηλού επιπέδου εξοπλισμό του που κανείς συναντά σε μεγαλύτερες κατηγορίες, το νέο Renault MEGANE σάς βοηθά να βλέπετε καλύτερα και να προλαμβάνετε καλύτερα ώστε να προστατεύεστε πιο αποτελεσματικά. Ένα πραγματικό τεχνολογικό επίτευγμα που δεν αφήνει τίποτα να διαταράξει το ταξίδι σας.

Επισκεφθείτε σήμερα τα καταστήματα Renault Σφακιανάκης , οδηγήστε το νέο Renault Megane
και αποκτήστε το από:

17.150€ στην έκδοση 1.2 Tce 100hp (κινητήρας βενζίνης)
18.890€ στην έκδοση 1.5 dCi 90hp (κινητήρας diesel)


Πάρτε Προσφορά Δείτε τα καταστήματα
Renault Total Care 5 PLUS

Renault Total Care 5 PLUS

 Μοναδικά πακέτα συντήρησης για το Renault σας

Διαβάστε περισσότερα
Renault Total Care 5 PLUS

Το Renault σας έγινε 5 χρονών; 

Η Renault Σφακιανάκης είναι κοντά σας με το πλήρες πρόγραμμα φροντίδας Renault TOTAL CARE FIVE+
ειδικά προσαρμοσμένο για αυτοκίνητα παλαιότερα των 5 ετών. 

Με προτεραιότητα στην ασφάλειά σας, σεβασμό στις ανάγκες σας αλλά και μέριμνα
για το συμφέρον σας, φροντίζουμε ώστε να απολαμβάνετε την οδήγηση του Renault σας ξένοιαστα και οικονομικά,προσφέροντάς σας 10 ολοκληρωμένα πακέτα συντήρησης και επισκευής σε προνομιακές
τιμές, με συνολικό όφελος έως και 30%. 

Αποκλειστικά με γνήσια ανταλλακτικά Renault, λιπαντικά Renault-Elf, με απόλυτη διαφάνεια και χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα.

Πιο αναλυτικά:
Δηλώστε ενδιαφέρον Δείτε τα καταστήματα