Φανταστείτε πόσο ασφαλέστερες θα ήταν οι καθημερινές σας μετακινήσεις από και προς την εργασία σας αν το αυτοκίνητό σας μπορούσε να κινηθεί αυτόνομα, χρησιμοποιώντας παράλληλα την προηγμένη τεχνολογία ραντάρ και κάμερας ώστε να παρακολουθεί την οδική κυκλοφορία και να φρενάρει και να στρίβει ανάλογα με την περίπτωση. Τα μελλοντικά μας αυτοκίνητα 'αυτόνομης οδήγησης' θα μπορούν να κάνουν ακριβώς αυτό. Επιπλέον, καθώς θα εξομαλύνουν τη ροή οχημάτων και θα συμβάλλουν στην αποσυμφόρηση των δρόμων, θα ωφελήσουν και το περιβάλλον.

 

Έχουμε επινοήσει μερικές από τις σημαντικότερες ανακαλύψεις στην ιστορία της ασφάλειας των αυτοκινήτων - συμπεριλαμβανομένης της ζώνης ασφαλείας τριών σημείων - εξοικονομώντας πάνω από ένα εκατομμύριο ζωές στη διαδικασία. Και έρχονται ακόμα πολλά. Τα αυτοκίνητά μας είναι γεμάτα με προηγμένα χαρακτηριστικά που εμπνέονται από το όραμά μας για το  Vision 2020 που αποτελεί την μεγαλύτερη υπόσχεση της μάρκας, την εξάλειψη θανατηφόρων τροχαίων ατυχημάτων με αυτοκίνητο Volvo.

 

Εργαζόμαστε συνεχώς για να κάνουμε ασφαλέστερα τα μελλοντικά οχήματα και η εξέλιξη τεχνολογιών αυτόνομης οδήγησης, θα μας οδηγήσει εκεί που μόνο η μάρκα που έχει ταυτιστεί με την ασφάλεια μπορεί να φτάσει!

 

 

Νομίζετε ότι μιλάμε για το μακρινό μέλλον?