Σημαντική Διάκριση για τον ΟΜΙΛΟ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ

O Όμιλος Σφακιανάκη βραβεύτηκε με τη σημαντική Bronze Διάκριση, στα Peak Performance Marketing Awards 2022 που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 06 Οκτωβρίου.

Τα Peak Performance Marketing Awards 2022 αποτελούν κορυφαίο θεσμό που επιβραβεύει την καινοτομία στο Performance Marketing, με την υποστήριξη της Google.

Τη διάκριση έλαβε η καμπάνια «SKODA FABIA OPEN DAYS», στην κατηγορία “Best Performance in Auto, Moto & Parts”, η οποία υλοποιήθηκε σε συνεργασία με το digital agency Lighthouse S.A.

Η καμπάνια είχε ως στόχο το λανσάρισμα του νέου SKODA FABIA από τη SKODA SFAKIANAKIS, με βασικό ζητούμενο την αύξηση των φυσικών διελεύσεων και συμμετοχών σε ένα δεκαήμερο Τest Drive Event στο κατάστημα, μέσα από μία ολοκληρωμένη επικοινωνία που αντιμετωπίζει ολιστικά και ενιαία το brand communication και το performance για την καλύτερη εμπειρία πελάτη.

Ο Όμιλος Σφακιανάκη στρέφει το βλέμμα του στη Digital Performance Marketing εποχή, επενδύοντας σε νέες τεχνολογίες και αποδεικνύοντας έμπρακτα το καινοτόμο πνεύμα.