ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΑΕΒΕ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -

Ενημέρωση Δραστηριοτήτων Συνεργείων & Καταστημάτων Λιανικής Πώλησης

H ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΑΕΒΕ, με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και έχοντας ως προτεραιότητα την ασφάλεια και την υγεία τόσο των πελατών όσο και των εργαζομένων της, προχωρά στις παρακάτω κινήσεις σχετικά με τις δραστηριότητες της:

Με σεβασμό στο πελατολόγιο μας και λαμβάνοντας συγκεκριμένα μέτρα προστασίας, σας ενημερώνουμε ότι όλα τα σημεία Τεχνικής Εξυπηρέτησης των μαρκών που εκπροσωπούμε λειτουργούν κανονικά με ωράριο 08.00-16.30 (Δευτέρα-Παρασκευή), με πλήρη διαθεσιμότητα ανταλλακτικών για το σύνολο των μοντέλων, καλύπτοντας κάθε ανάγκη συντήρησης του αυτοκινήτου σας. 

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις πως επί του παρόντος, η προσέλευση στα συνεργεία και εκθέσεις αυτοκινήτων είναι νόμιμη /επιτρέπεται.

Συμπεριλαμβάνεται στην περίπτωση Β2 των κατ΄ εξαίρεση μετακινήσεων (μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα).

Παράλληλα έχουμε προχωρήσει τις 24 Μαρτίου, στην αναστολή της λειτουργίας των καταστημάτων λιανικής πώλησης καινούριων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, για όλες τις μάρκες που εκπροσωπούμε, εωσότου ομαλοποιηθεί η κατάσταση της εξάπλωσης του κορωνοιού.


Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με πωλήσεις καινούριων ή μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, μπορείτε να απευθύνεστε στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@sfakianakis.gr