Όμιλος

Η κυριότερη δραστηριότητα του Ομίλου είναι η εισαγωγή και εμπορία αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και ανταλλακτικών Suzuki, φορτηγών Daf και λεωφορείων TEMSA, ανυψωτικών μηχανημάτων διακίνησης φορτίων LINDE, κινητήρων και Η/Ζ CUMMINS. Στον τομέα της λιανικής η δραστηριοποίηση του Ομίλου περιλαμβάνει την εμπορία αυτοκινήτων Abarth, Alfa Romeo, Cadillac, Dacia, Fiat, Ford, MINI, Nissan, Opel, Renault, Skoda, Volvo, μεταχειρισμένων αυτοκινήτων Σφακιανάκης Επιλογές καθώς και των αυτοκινήτων και μοτοσικλετών Suzuki και BMW. Επιπλέον, ο Όμιλος ασχολείται με τη μίσθωση οχημάτων, τις μεσιτείες ασφαλειών, την εισαγωγή και εμπορία ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών καθώς και την παροχή υπηρεσιών ταχυμεταφορών.

Ο Όμιλος δραστηριοποιείται στην αγορά της Βουλγαρίας μέσω της Mirkat Ltd και στην αγορά της FYROM και της Αλβανίας μέσω της Mirkat Skopje, ως αποκλειστικός εισαγωγέας των προϊόντων Suzuki.

Τέλος, ο Όμιλος δραστηριοποιείται και στην Κύπρο μέσω της Alpan Electroline Ltd που είναι αποκλειστικός εισαγωγέας λευκών και μαύρων ηλεκτρικών ειδών Samsung, Indesit, Kuppersbusch, Korting. Ακόμη είναι αποκλειστικός εισαγωγέας Samsung για προϊόντα κινητής τηλεφωνίας και πληροφορικής.

Το 2016 η θυγατρική εταιρεία Executive Lease Α.Ε. απορροφήθηκε από τη μητρική ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε.

Όμιλος Εταιρειών Σφακιανάκη
ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΕΤΟΧΩΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
ΑΜΕΣΟ ΕΜΜΕΣΟ   WEBSITE INFO
 - -  ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε.    
- - Executive Lease A.E. link info
100 % - Sfakianakis Insurance Brokers A.E. link info
100% - Mirkat Ltd link info
100 % - Mirkal Dooel Skopje link
100 % - Ergotrak A.E. link info
0,03 % 99,97 % Ergotrak Bulgaria Ltd    
0,65 % 99,35 % Ergotrak Rom Srl    
99,11 % - Speedex A.E. link info
40,00 % - Alpan Electroline Ltd link info