ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΥΒΡΙΔΙΚΟ Fiat 500 Hybrid !

Η Σφακιανάκης ΑΕΒΕ παρέδωσε το πρώτο υβριδικό Fiat 500 Hybrid στην Ελλάδα !

Από χθες το πιο προηγμένο Fiat 500, με το νέο υβριδικό σύνολο της μάρκας κυκλοφορεί στους δρόμους της Λάρισας, εντυπωσιάζοντας με το στιλ και την υψηλή του τεχνολογία.  Η Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε., Επίσημος Διανομέας και Επισκευαστής της Ιταλικής μάρκας στο Νομό Λάρισας παρέδωσε στον τυχερό ιδιοκτήτη το Fiat 500 Hybrid στo εντυπωσιακό χρώμα Powder Pink της πολυτελούς έκδοσης Star.

Το υβριδικό σύνολο του 500 Hybrid συνδυάζει το νέο βενζινοκινητήρα 1.000κ.εκ. της οικογένειας FireFly με το ηλεκτρικό σύστημα BSG με συνολική απόδοση 70 ίππους. Το υβριδικό σύστημα βελτιώνει τις επιδόσεις και την επιτάχυνση του αυτοκινήτου, ενώ παράλληλα μειώνει την κατανάλωση καυσίμου έως και 30% και αντίστοιχα τις εκπομπές ρύπων, με αποτέλεσμα το μοντέλο να απαλλάσσεται από την καταβολή τελών κυκλοφορίας.  

Με το 500 Hybrid η Fiat παρουσιάζει το πλέον πρωτοποριακό υβριδικό σύστημα σε αυτοκίνητο πόλης και η Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε. είναι ευτυχής που το πρώτο αυτοκίνητο του τύπου στην Ελλάδα κοσμεί με την παρουσία του ήδη τους δρόμους της Λάρισας.  

Στοιχεία επικοινωνίας καταστήματος:

Διεύθυνση: 5ο χλμ Λαρίσης - Τρικάλων, ΛΆΡΙΣΑ 41500
Τηλέφωνο: 2410 852100