ΝΕΟ FORD PUMA !

 • Νέο Ford Puma 

 • Η Ford αποκάλυψε το σπορ και αθλητικό νέο Puma, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τα αυτοκίνητα της SUV κατηγορίας. Η ελκυστική αισθητική προσέγγιση του μοντέλου αντιπροσωπεύει το επόμενο κεφάλαιο στην ανθρωποκεντρική σχεδιαστική φιλοσοφία της Ford.
 • ...ένα crossover με γοητευτική σχεδίαση, 

 • την καλύτερη στην κατηγορία χωρητικότητα χώρου αποσκευών και ήπια υβριδική τεχνολογία ! 

 • Οι ευφυείς και ευέλικτες λύσεις αποθήκευσης που διασφαλίζουν τον πιο ωφέλιμο χώρο αποσκευών στην κατηγορία είναι από τις καινοτομίες που προέκυψαν μετά από συζητήσεις και αναλύσεις με πελάτες. 

  Η προηγμένη τεχνολογία Ford EcoBoost Hybrid 48-volt αυξάνει την απόδοση, βελτιώνει τις επιδόσεις και ενισχύει τον απολαυστικό οδηγικό χαρακτήρα του νέου Puma 

  Στις φιλικές προς το χρήστη τεχνολογίες περιλαμβάνονται το Adaptive Cruise Control με Stop & Go, το νέο Local Hazard Information, η ασύρματη φόρτιση κινητού τηλεφώνου και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων των 12,3”

  Ένα συμπαγές crossover μοντέλο εμπνευσμένο από τα αυτοκίνητα της κατηγορίας SUV 
 • που συνδυάζει την εντυπωσιακή εξωτερική σχεδίαση και τον καλύτερο ωφέλιμο χώρο αποσκευών στην κατηγορία του με την προηγμένη ήπια υβριδική τεχνολογία στον τομέα των κινητήρων.
   
 • Το νέο Ford Puma εγκαινιάζει ένα νέο κεφάλαιο στη σχεδιαστική ταυτότητα της Ford, με χαρισματικά στιλιστικά στοιχεία, όπως είναι οι προβολείς, οι οποίοι είναι τοποθετημένοι στην κορυφή των φτερών και οι αθλητικές αεροδυναμικές γραμμές. Οι συμπαγείς αναλογίες του νέου crossover μοντέλου της Ford προσφέρουν αυξημένη απόσταση από το έδαφος, για μία μοναδική οδηγική εμπειρία, εξασφαλίζοντας παράλληλα ένα κορυφαίο ωφέλιμο χώρο αποσκευών χωρητικότητας 456 λίτρων.

  Οι αγοραστές του Puma μπορούν να απολαμβάνουν κορυφαίες επιδόσεις, άμεση απόκριση, αλλά και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου χάρη στην τεχνολογία EcoBoost Hybrid 48-volt της Ford. Το κινητήριο σύνολο ήπιας υβριδικής τεχνολογίας ενσωματώνει ηλεκτρική υποβοήθηση ροπής με έναν χαμηλών τριβών, τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα 1.0L EcoBoost, ο οποίος αποδίδει έως 155 ίππους.

  Ανάμεσα στις προηγμένες τεχνολογίες υποβοήθησης του οδηγού, που εξασφαλίζουν μία πιο άνετη και χαλαρή οδηγική εμπειρία, περιλαμβάνονται:
 • Adaptive Cruise Control με Stop & Go, Speed Sign Recognition και Lane Centring, για άνετη οδήγηση στον αυτοκινητόδρομο και στις πόλεις με συχνές στάσεις-εκκινήσεις 
  Νέο Local Hazard Information, το οποίο είναι σε θέση να ενημερώσει τον οδηγό για επικίνδυνες καταστάσεις στο δρόμο πριν γίνουν αντιληπτές από τον ίδιο ή τους αισθητήρες του οχήματος 


  Το νέο Ford Puma είναι επίσης το πρώτο αυτοκίνητο στην κατηγορία του που προσφέρει πίσω πόρτα με hands-free λειτουργία ανοίγματος και καθίσματα με δυνατότητα μασάζ (Lumbar Massage Seat).

  Το νέο Puma έρχεται να προστεθεί στην ολοένα και πιο διευρυμένη γκάμα SUV και Crossover προτάσεων της Ford στην Ευρώπη, στα οποία περιλαμβάνονται τα Fiesta Active, Focus Active, EcoSport, Kuga, Edge, καθώς και το νέο Explorer Plug-In Hybrid. Αυτή τη στιγμή, το ένα στα πέντε οχήματα Ford που πωλούνται στην Ευρώπη είναι SUV, με τις ταξινομήσεις τους να έχουν εμφανίσει άνοδο άνω του 19% το 2018.

  Το νέο Puma θα αρχίσει να πωλείται στο τέλος της χρονιάς και θα κατασκευάζεται με υψηλά κατασκευαστικά και ποιοτικά στάνταρ, τα οποία εξασφαλίζει το εργοστάσιο της Ford που βρίσκεται στην Κραϊόβα της Ρουμανίας, μετά από σχετική επένδυση ύψους σχεδόν 1,5 δις ευρώ από το 2008 μέχρι και σήμερα.
 • Λ. Μεσογείων 483 153 42
  Αγία Παρασκευή, Αθήνα
 • 210 6087177, 210 6087184
 • ΧΑΡΤΗΣ
 • Λ. Μεσογείων 483 153 42
  Αγία Παρασκευή, Αθήνα
 • 210 6087177, 210 6087184
 • ΧΑΡΤΗΣ