ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΜΑΣ ΕΜΠΝΕΕΙ - ΝΕΕΣ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Η κορυφαία εταιρεία στο χώρο του αυτοκινήτου Σφακιανάκης ΑΕΒΕ, πάντα καινοτόμος και πρωτοπόρος παρουσιάζει στο πιστό κοινό της τις νέες πρότυπες εγκαταστάσεις της, παραμένοντας εδώ και 60 χρόνια, συνώνυμο αξιοπιστίας και εγγύησης στην παροχή υπηρεσιών και βασικός πρωταγωνιστής των εξελίξεων στην ιστορία της αυτοκίνησης στην Ελλάδα.

Σε 2.500 m2 εντυπωσιακής αρχιτεκτονικής διαρρύθμισης, η νέα μονάδα ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης BMW-MINI απευθύνεται στους λάτρεις των premium αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, συγκεντρώνοντας όλα τα διάσημα μοντέλα των BMW, MINI, BMW Motorrad, BMW i, BMW M αλλά και Premium Selection μεταχειρισμένων, συγκεντρωμένα κάτω από την ίδια στέγη.

Οι λάτρεις της premium αυτοκίνησης θα απολαύσουν την εμπειρία test drive μοναδικών αυτοκινήτων, θα ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις σε τεχνολογία και καινοτόμα υλικά, θα επιλέξουν εξοπλισμό, που απογειώνει την εμπειρία της οδήγησης, και το χρηματοδοτικό πρόγραμμα που τους ταιριάζει, ενώ θα απολαμβάνουν υψηλών προδιαγραφών τεχνική εξυπηρέτηση από τους εμπειρότερους και με την μακροβιότερη σχέση με την BMW πιστοποιημένους μηχανικούς.

Ανυπέρβλητη κομψότητα και γοητεία, τεχνολογική υπεροχή, δυναμικές επιδόσεις και σεβασμός στο περιβάλλον εξισορροπούν μέσα από τα θρυλικά μοντέλα BMW και ΜΙΝΙ σε ένα χώρο αφιερωμένο σε σύγχρονους απαιτητικούς οδηγούς με ιδιαίτερο και ασυμβίβαστο οδηγικό ταμπεραμέντο.

Η νέα μονάδα ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης BMW-ΜΙΝΙ της Σφακιανάκης ΑΕΒΕ στη Λ. Κηφισού 36 στο Περιστέρι , έχει ξεκινήσει την λειτουργία της και σας περιμένει για μια μοναδική περιήγηση στον μαγικό κόσμο του BMW Group.


ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΑΕΒΕ
Λ.Κηφισού 36, Περιστέρι
Τηλέφωνο : 210 5787930 (Πωλήσεις) – 210 5787990 (Service)